Over ons

Garage Johan Vandonick is al sinds vele jaren gevestigd aan de Langestraat 86 in Zandhoven. Johan is al vanaf zijn 18e werkzaam bij het bedrijf en heeft het in 2005 overgenomen. Inmiddels is het een echt familie bedrijf en zijn er meerdere familieleden werkzaam, zoals zijn zus en zwagers. Het bedrijf beschikt over een hele grote werkplaats, waar de meest uiteen lopende herstellingen kunnen worden uitgevoerd. Er zijn 3 monteurs full time actief en daarnaast is Johan zelf ook dagelijks in de werkplaats actief. Ook wanneer u schade heeft gereden zorgen Johan en zijn team ervoor dat de auto weer spoedig hersteld wordt. Jarenlang staan wij al bekend als de Opel specialist, maar ook alle andere merken zijn welkom.

Sinds 2009 zijn wij ook officieel verdeler van Ligier en Microcar. Inmiddels hebben wij al vele nieuwe Ligier en Microcars mogen verkopen in Zandhoven en verre omgeving. Maar ook voor herstellingen en schade reparaties van brommobielen bent u bij ons aan het juiste adres. Ook hebben wij altijd de laatste nieuwe Ligier en Microcar modellen op voorraad staan, zodat u snel kan rijden.

De brommobiel van Ligier

De Ligier Group is al 33 jaar de officiële importeur van Ligier brommobielen. In de showroom van Garage Johan Vandonick in Zandhoven kun je kennis maken met de verschillende modellen, zodat jij je optimaal kunt oriënteren op het aanbod. Ben je ouder dan 16, dan bieden wij ook voor jou de perfecte oplossing. Kies je voor Garage Johan Vandonick dan profiteer je van diverse voordelen; je kunt onbezorgd en voor een vast bedrag per maand een nieuwe brommobiel rijden, waarbij alle kosten zoals afschrijving, rente en onderhoud al zijn inbegrepen. We regelen ook direct een all-risk verzekering. Je komt dus voor geen enkele verrassing te staan en maakt daarom met Garage Johan Vandonick een verstandige keuze.

Voor jongeren en senioren

Maak eens vrijblijvend kennis met de vele mogelijkheden van brommobielen bij Garage Johan Vandonick. Ze zijn zeer geschikt voor jongeren vanaf 16 jaar, die in het bezit zijn van een bromfietsrijbewijs, maar daarnaast ook ideaal als tweede autootje voor senioren. Eigenlijk is de Ligier brommobiel geschikt voor bijna iedereen!

Contactgegevens van Garage Johan Vandonick

Kijk eens rond op onze website. Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen. Onze contactgegevens vind je op onze contactpagina. Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze showroom aan de Langestraat 86 in Zandhoven. De koffie (en thee) staat bij ons altijd klaar en wij nodigen je van harte uit om jouw persoonlijke wensen te bespreken.

Bezoekadres

Langestraat 86
2240 Zandhoven

03/484.33.35.
garage.j.vandoninck@gmail.com