Private Lease

Ben jij ook al enthousiast geworden over de private leasemogelijkheden? Dan vertellen wij je graag wat je exact kunt verwachten, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Om je extra te overtuigen hebben wij alle voordelen van het leasen van een brommobiel overzichtelijk voor je op een rijtje gezet:

  • Voor een vast bedrag per maand rij jij al een nieuwe brommobiel van Ligier;
  • Kosten zoals afschrijving, rente, onderhoud, reparatie en vervanging van de banden zijn inbegrepen bij dit leasebedrag;
  • Ook een all-risk verzekering is in het maandbedrag opgenomen (UNIEK!);
  • Garage Johan Vandonick blijft altijd jouw vaste dealer en contactpersoon;
  • Wij regelen alles voor je en jij hoeft je alleen nog maar te bekommeren om het tanken!;
  • Wil je je huidige brommobiel inruilen? Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres.

Hoe gaat het leasen in zijn werk?

Bij Garage Johan Vandonick is het leasen van een brommobiel een fluitje van een cent. Je betaalt bij ons in termijnen en niet het hele bedrag in één keer. De termijnen zijn vast en er zijn dus geen onverwachte toekomstige verrassingen. Wil jij
dus overgaan tot het private leasen van een brommobiel dan kun je bij Garage Johan Vandonick terecht voor een zeer aantrekkelijk aanbod met maandelijkse termijnen die all-inclusive zijn.

Goed verzekerd en veilig de weg op

Veiligheid op de weg staat bij ons hoog in het vaandel. Je kunt daarvoor altijd terecht bij Garage Johan Vandonick. De vakkundige monteurs van Garage Johan Vandonick staan voor je klaar om voor het onderhoud van jouw brommobiel te zorgen, zodat jij altijd veilig de weg op kunt. Ook voor schade kun je terecht in onze werkplaats.
Een all-risk verzekering is onderdeel van ons aantrekkelijke private leasepakket en is opgenomen in de maandelijkse termijnen. Ook die zorg nemen wij graag bij je weg. De verzekering van de brommobiel zit al inbegrepen bij de vaste maandprijs, dus daar hoef je je verder geen zorgen over te maken.

Informatie of vragen?

Wil je meer informatie of heb je vragen? Bij Garage Johan Vandonick staat de koffie altijd klaar. Graag verwelkomen wij jou in onze showroom om de uiteenlopende mogelijkheden voor koop of lease aan je te presenteren en geven wij je graag antwoord op al jouw vragen. Uiteraard kun je ook telefonisch of per mail contact met ons opnemen. Wij zijn geopend op maandag t/m vrijdag van 08.00 – 12.00 uur en van 13.00 – 16.30 uur. (u kunt de auto altijd tot 18.00 uur ophalen). Op zaterdagen, zondagen en feestdagen zijn wij gesloten.

Vraag een offerte of gratis proefrit aan

Via de contactpagina van Garage Johan Vandonick kun je een offerte of een gratis proefrit aanvragen. Ook voor alle overige vragen over Garage Johan Vandonick, staan wij je graag te woord.

Bezoekadres

Langestraat 86
2240 Zandhoven

03/484.33.35.
garage.j.vandoninck@gmail.com